Voor onze afdeling bulktransporten zijn wij op zoek naar een ervaren transportplanner.

Afgelopen vrijdagavond hebben we gevierd dat Maarten, Adrie, Sil, Hub en Dirk 12,5 jaar in dienst zijn bij Van Bentum. Tijdens het heerlijke diner bij restaurant Schimmel in Woudenberg, werden ze door Henk en Cindy van Bentum gehuldigd en kregen ze het gouden Van Bentum speldje, TLN speldje, jubileumsoorkonde en een beloning. Bovendien gingen de jubilarissen met een goed gevulde Van Bentum koffer naar huis. Bij Van Bentum heeft 60% van de medewerkers een dienstverband van 12,5 jaar of langer. We zijn trots op ons gemotiveerde en hechte team!

Onlangs is Internationaal Transportbedrijf H.J. van Bentum B.V. geaudit en gecertificeerd volgens de vernieuwde ISO 9001 en ISO 14001 normen. In 2015 zijn deze beide normen ingrijpend gewijzigd. In deze normen is er meer aandacht voor onder andere risicomanagement, stakeholdermanagement en de context van de organisatie. SGS Nederland heeft de audits uitgevoerd, en de certificaten toegekend. De genoemde normen zijn gericht op kwaliteits- en milieumanagement.

Van Bentum hecht veel waarde aan kwaliteit, veiligheid en het milieu. Om dit te waarborgen is Van Bentum al meer dan 25 jaar gecertificeerd volgens de ISO normen.

De certificaten zijn hier te downloaden:
ISO 9001:2015
ISO 14001:2015

Op 20 september kregen we tijdens de vervoerdersdag bij Sabic te horen met nog 2 andere collega bedrijven genomineerd te zijn voor "packed" vervoerder van het jaar.

Op zaterdag 2 september jl. werd de 7e Tourtocht gehouden waaraan meer dan 60 oldtimer vrachtauto's deelnamen van het merk Scania Vabis. 

Vraag direct een offerte aan Aanvragen »

Gecertificeerd transportbedrijf

Als gecertificeerd transporteur voldoen we aan de hoogste eisen op het gebied van zorg voor kwaliteit, gezondheid, beveiliging, veiligheid, reiniging en milieu. Lees meer »

iso9001 certificaat matcn certificaat mresponsible caregmp certificaat msqas certificaat m