De telefoon gaat vanochtend voor de vijfde keer op de planning bij H.J. van Bentum. Je neemt de telefoon op. Het is een chauffeur die in Engeland rijdt en aangeeft dat z’n bulktrailer leeg is. Snel kijk je in het systeem en ziet dat er in Manchester een vracht klaar staat. Je stuurt de adresgegevens naar de chauffeur. Vervolgens heb je de volgende chauffeur alweer aan de lijn. Die is in de haven van Europoort Rotterdam. Hij heeft net op tijd de boot naar Engeland gehaald. De trailer is afgekoppeld op de boot gezet. De chauffeur vraagt of de trailer die hij retour neemt ook nog gereinigd moet worden. Snel kijk je in het systeem wat er in de bulktrailer is vervoerd en wat er nu vervoerd moet worden. Je ziet dat er producten in gaan voor de petrochemische industrie. De trailer moet dus grondig gereinigd worden volgens de Polymer-industry cleaning specificaties. Snel check je waar de dichtstbijzijnde gecertificeerde reinigingsstation zich bevindt en licht je de chauffeur in. Nu door met de planning voor morgen.

Maandag 18 november 2019 was het precies 50 jaar geleden dat Hendrik Jan van Bentum als zelfstandig chauffeur begon. Het personeel van Van Bentum kon deze mijlpaal niet onopgemerkt voorbij laten gaan.

Afgelopen zaterdag 9 november hebben wij een grote groep mensen namens Stichting Oud Woudenberg mogen ontvangen.

Vorige week vrijdagavond 15 november hebben we onze jubilarissen van 2019 in het zonnetje gezet. Maar liefst 3 medewerkers zijn dit jaar 25 jaar in dienst en twee medewerkers 12,5 jaar.

Op dinsdag 22 oktober tijdens de vervoersdag van Sabic, waar traditiegetrouw ook jaarlijks zowel voor packed als bulk de vervoerder van het jaar wordt bekendgemaakt, kregen we te horen dat we net als in het voorgaande jaar met nog 2 collega vervoerders zijn genomineerd voor "Packed Haulier of The Year". 

Vraag direct een offerte aan Aanvragen »

Gecertificeerd transportbedrijf

Als gecertificeerd transporteur voldoen we aan de hoogste eisen op het gebied van zorg voor kwaliteit, gezondheid, beveiliging, veiligheid, reiniging en milieu. Lees meer »

iso9001 certificaat matcn certificaat mresponsible caregmp certificaat msqas certificaat m