bentum transport op en overslag

Bewaren

Bewaren

We zijn gespecialiseerd in dagelijks bulktransport en huiftransport vanuit de Benelux, Duitsland en Noord-Frankrijk naar alle bestemmingen in het Verenigd Koninkrijk. Onze payload bedraagt circa 29 ton. Hiermee zijn we koploper in de sector. Naast bulk- en huiftransport bieden we aanvullende logistieke diensten zoals warehousing en reinigingsfaciliteiten.

Inventief en innovatief

Dankzij structurele aandacht voor vernieuwing en verbetering zijn we in staat kwaliteit daadwerkelijk te verhogen en op verantwoorde wijze tijd- en kostenbesparingen te realiseren. We zijn van oudsher een vooruitstrevend innovatief en inventief logistiek bedrijf. Zo waren we de eerste transporteur die onbegeleid bulkopleggers verscheepte naar het Verenigd Koninkrijk via het roro-concept. Internationaal transportbedrijf H.J. Van Bentum is uitvinder van verschillende lichtgewicht trailerconcepten, waar we al sinds de jaren negentig mee werken. Dit heeft geleid tot een serieuze kostenreductie per ton, hierdoor zijn minder eenheden nodig voor hetzelfde volume. Momenteel is de maximale payload vanaf de Benelux 28,4 ton voor schuifzeilopleggers en circa 29 ton voor bulkopleggers.

Vernieuwing verankeren

Van Bentum weet permanente vernieuwing te verankeren in de organisatie. Innovatie krijgt onder meer gestalte met steeds verdergaande optimalisatie van automatiseringssystemen waardoor onder andere tijd en afstand worden beperkt. Hiermee wordt de CO2-uitstoot steeds verder teruggebracht en worden de kosten voor de opdrachtgevers zo laag mogelijk gehouden.

Vraag direct een offerte aan Aanvragen »

Gecertificeerd transportbedrijf

Als gecertificeerd transporteur voldoen we aan de hoogste eisen op het gebied van zorg voor kwaliteit, gezondheid, beveiliging, veiligheid, reiniging en milieu. Lees meer »

OCS websiteiso14001 certificaat mgmp certificaat matcn-certificaat-m.pngsqas certificaat m