Bentum_header_2

Bewaren

Nu we de volgende fase van de corona-crisis zijn ingegaan, vinden we het belangrijk om al onze partners en belanghebbenden de hand te reiken om te bespreken wat we allemaal kunnen doen om de verspreiding van het COVID-19-virus verder te beperken.

Veel van onze klanten en partners hebben of hebben al hun eigen protocollen en richtlijnen geïmplementeerd om de verspreiding van het virus te beperken, maar het wordt zeer op prijs gesteld als u uw genomen stappen en volgende stappen en de maatregelen van uw klanten met ons zou kunnen delen, zodat we onze medewerkers daar zo snel mogelijk over kunnen informeren.

Tot nu toe hebben we bij Van Bentum de volgende richtlijnen al geïmplementeerd voor onze eigen medewerkers en onze onderaannemers:

  • Regelmatig handen wassen
  • Handhaaf sociale afstand
  • Niezen of hoesten in de elleboog
  • Raak de ogen, neus en mond niet aan
  • Schud geen handen
  • Vermijd plaatsen met een hoog infectierisico
  • Elkaar eraan herinneren dat hygiëne belangrijk is
  • Bij koorts, hoest en ademhalingsmoeilijkheden, zoek dan vroegtijdig medische hulp

Daarnaast hebben we besloten om alle externe vergaderingen tot nader order te annuleren of over te stappen op telefoon- of videoconferenties. We hebben ook de indeling van onze kantoren aangepast, zodat mensen de juiste afstand kunnen houden. Kantoren zijn alleen toegankelijk via de hoofdingang en handdesinfectie is verplicht.

Het is uiterst belangrijk dat onze medewerkers bovenstaande protocollen kunnen volgen en daarvoor hebben we ook uw hulp nodig. Over het algemeen zien we dat de sanitaire voorzieningen momenteel beperkt zijn, waardoor het voor onze medewerkers onmogelijk is om hun handen goed te wassen. We zien zelfs gevallen waarin chauffeurs helemaal geen toiletten mogen gebruiken, waardoor ze gedwongen worden om hun behoeften te doen op plaatsen die hier niet voor bedoeld zijn en dit verhoogt natuurlijk de hygiënische risico's voor zichzelf en anderen. Onze mensen moeten ook te allen tijde afstand kunnen houden tussen zichzelf en anderen, dus we dringen er bij iedereen op aan om ervoor te zorgen dat dit ook mogelijk is.

Bij Van Bentum streven we er altijd naar om onze diensten op het hoogst mogelijke niveau te organiseren, terwijl we er tegelijkertijd voor zorgen dat onze mensen veilig kunnen werken en zich kunnen committeren aan de huidige protocollen. We moeten dit samen doen!

Voor vragen of opmerkingen kunt u altijd contact opnemen met uw contactpersoon bij Van Bentum.

Blijf gezond!

Van Bentum Management

Vraag direct een offerte aan Aanvragen »

Gecertificeerd transportbedrijf

Als gecertificeerd transporteur voldoen we aan de hoogste eisen op het gebied van zorg voor kwaliteit, gezondheid, beveiliging, veiligheid, reiniging en milieu. Lees meer »

OCS websiteiso14001 certificaat mgmp certificaat matcn-certificaat-m.pngsqas certificaat m