Casper Beijen in EenVandaag

Casper Beijen van Van Bentum Internationaal Transport vertelt in EenVandaag over de agressieve migranten in Calais die in trucks klimmen en zo Engeland willen bereiken. Er zijn chauffeurs van Van Bentum die niet meer via de kustplaats willen rijden en dat begrijpt hij maar al te goed.

Ten noorden van de Franse stad Calais en nabij de Kanaaltunnel ligt een vluchtelingenkamp waar zo’n zesduizend migranten verblijven. De bewoners van ‘De Jungle van Calais’ proberen via de Kanaaltunnel of per boot naar Engeland te reizen. Omdat de controle bij de toegang tot de Eurotunnel naar Engeland is verscherpt, proberen migranten vrachtwagens al op de weg naar de Eurotunnel toe tot stilstand te brengen door boomstammen of brandende voorwerpen op de weg te gooien.

Van Bentum probeert goederen zoveel mogelijk via andere havens naar Engeland te verschepen en zo Calais te vermijden. Het item met Van Bentum in EenVandaag gemist of nog eens bekijken? Klik hier.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Vraag direct een offerte aan Aanvragen »

Gecertificeerd transportbedrijf

Als gecertificeerd transporteur voldoen we aan de hoogste eisen op het gebied van zorg voor kwaliteit, gezondheid, beveiliging, veiligheid, reiniging en milieu. Lees meer »

iso9001 certificaat matcn certificaat mresponsible caregmp certificaat msqas certificaat m