Bentum_header_2

Bewaren

Op dinsdag 22 oktober tijdens de vervoersdag van Sabic, waar traditiegetrouw ook jaarlijks zowel voor packed als bulk de vervoerder van het jaar wordt bekendgemaakt, kregen we te horen dat we net als in het voorgaande jaar met nog 2 collega vervoerders zijn genomineerd voor "Packed Haulier of The Year". 

Helaas was er voor ons dit jaar geen eerste plaats weggelegd. De award ging dit jaar naar de collega's van de firma Gobo Transport & Logistics. 

Feit blijft dat we als genomineerde in de top 3 staan van de beste "packed hauliers". Dit is uiteraard al een bijzondere verdienste op zich.

De uitdaging voor ons allemaal (lees voor Van Bentum) is om de komende periode nog net iets beter te gaan worden, teneinde  serieus mee te blijven dingen naar de award van "Packed Haulier of the Year". 

Uiteraard gaat onze dank voor deze nominatie uit naar Sabic en een ieder in onze organisatie die hier aan heeft bijgedragen.

Vraag direct een offerte aan Aanvragen »

Gecertificeerd transportbedrijf

Als gecertificeerd transporteur voldoen we aan de hoogste eisen op het gebied van zorg voor kwaliteit, gezondheid, beveiliging, veiligheid, reiniging en milieu. Lees meer »

OCS websiteiso14001 certificaat mgmp certificaat matcn-certificaat-m.pngsqas certificaat m