Bentum_header_2

Bewaren

Werken bij Van Bentum betekent werken bij een sociaal familiebedrijf met oog voor mensen. Onze medewerkers vormen de basis van ons succes. Respect en aandacht voor alle medewerkers zorgt voor gemotiveerde mensen die ambassadeurs voor het bedrijf zijn. Zij staan voor collegialiteit, saamhorigheid en integriteit binnen een plat georganiseerd en centraal geleid bedrijf. Opleidingen, trainingen en individuele carrièremogelijkheden voor alle medewerkers zijn bij ons vanzelfsprekend.
 

Onze vacatures

 • Vacature | APK Keurmeester

  Als APK Keurmeester bij Int. Transportbedrijf H.J. van Bentum B.V. ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van APK-keuringen en het verrichten van onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan trailers en vrachtwagens. Je speelt een cruciale rol in het waarborgen van de veiligheid en betrouwbaarheid van ons wagenpark.

  Lees meer »

 • Vacature | Loods Medewerker

  Als loodsmedewerker bij Int. Transportbedrijf H.J. van Bentum B.V. ben jij het aanspreekpunt voor alle logistieke zaken! Of het nu gaat om het secuur checken en efficiënt opslaan van goederen op pallets of het vlot organiseren van logistieke processen, jij neemt elke taak serieus. 

  Lees meer »

 • Vacature | Washal Medewerker

  Als washal medewerker bij Int. Transportbedrijf H.J. van Bentum B.V. zorg jij ervoor dat zowel onze eigen transportvloot als die van andere bedrijven er altijd spik en span uitzien! Samen met jouw team ben je verantwoordelijk voor het reinigen en onderhouden van voertuigen en het organiseren van het wasproces.

  Lees meer »


 

Solliciteren

We zoeken altijd logistiek talent ter versterking van onze organisatie. Stuur je open sollicitatie, voorzien van CV, naar:

Internationaal Transportbedrijf H.J. van Bentum BV
T.a.v. Sven van Asselt
Parallelweg 80
3931 MT  Woudenberg

Of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Vraag direct een offerte aan Aanvragen »

Gecertificeerd transportbedrijf

Als gecertificeerd transporteur voldoen we aan de hoogste eisen op het gebied van zorg voor kwaliteit, gezondheid, beveiliging, veiligheid, reiniging en milieu. Lees meer »

OCS websiteiso14001 certificaat mgmp certificaat matcn-certificaat-m.pngsqas certificaat m